TRENINGSLEIER

Treningsleier

Høsten og vinteren 2018-2019 blir det Kurs i hula over 5 helger som er spredt utover halvåret.

Det blir kurs som har mer fordypning på et spesifikt tema som er forskjellig fra gang til gang. Vi kommer til å skyte på alle kurs, driller og stager, men kursets tema blir gått igjennom veldig nøye og detaljert. På det tradisjonelle 2 dagers helge kurset går vi igjennom alt på 2 dager, på disse kursene blir hvert tema veldig nøye gjennomgått. Det kan skytes med pistol eller rifle på alle kurs.

De forskjellige temaene er: Presisjon, bevegelse, skyte på maskiner, mentale ting og taktikk (hvorda løse stager)

Alle kurs blir for øvrig krydret med små tips og det mest viktige, personlige tilbakemeldinger. Det gir best resultat til neste sesong å bli med på alle temaer, for de er viktige, hver på sin måte og satt sammen til en god vei å utøve IPSC sporten på. Alle teknikker er plukket fra flere gode skyttere rundt i verden, jeg har begynt å bruke de og det er de jeg lærer bort også. Det er også mulig å delta på noen av kursene og lære det som du trenger mest å få en løsning på. Alle nivåer skyttere kan delta.

Hvert kurs koster 1200,- og varer fra 09:00-17:00. Pakkepris på 5 kurs er 5000,- og på 4 kurs er 4000,- betaling til Vipps 529532 .